Leon CUPRA se rozrůstá a rozšiřuje nabídku OLÉ! SPORT

Vydal   |   Publikováno 21. 01. 2015

SEAT rozšiřuje nabídku modelů Leon CUPRA o další dvě karosářské verze. Kromě praktického rodinného kombi Leon ST CUPRA, které je k dispozici rovněž v rámci služby SEAT OLÉ! SPORT, přichází na český trh třídveřová varianta Leon SC CUPRA, která se prezentuje, díky svému dravému designu a sériově dodávanému paketu Performance, jako nejdynamičtější vůz ze všech tří sourozenců s vytříbeným sportovním nadáním.

Nový SEAT Leon SC CUPRA je stejně jako pětidveřový Leon CUPRA a sportovní kombi Leon ST CUPRA poháněn motorem 2.0 TSI, jehož nejvyšší výkon 206 kW (280 k) a maximální točivý moment 350 N.m.je přenášen na přední kola prostřednictvím šestistupňové mechanické převodovky. Cena této varianty byla stanovena na 736 900 Kč. Alternativou je Leon SC CUPRA s dvouspojkovou převodovkou DSG, který stojí 781 900 Kč.

Na rozdíl od pětidveřového Leonu CUPRA a kombi Leon ST CUPRA má Leon SC CUPRA navíc v základní výbavě paket Performance, který se v ostatních případech dodává na přání. Zákazník má na výběr variantu Performance Black nebo Performance Orange. Obě verze paketu zahrnují speciální kola, lakovaná příslušným odstínem, dále sportovní vnější prahové lišty, větší brzdové kotouče a čtyřpístkové třmeny Brembo v červené (Performance Black) nebo černé barvě (Performance Orange). Na přání lze objednat pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2 za 13 400 Kč.

Všechny modely SEAT Leon CUPRA se vyznačují fascinující dynamikou, nejmodernější technikou a atraktivním designem v kombinaci s nepřekonatelnou hospodárností a dokonalou využitelností v každodenním provozu. Nový Leon CUPRA tak ztělesňuje nejlepším možným způsobem hodnoty značky SEAT a je nejvýkonnějším sériově vyráběným vozem SEAT. A také nejrychlejším, protože vyspělá konstrukce poháněcího ústrojí a podvozku zaručuje řidičům modelu Leon CUPRA nejvyšší úroveň radosti z precizní jízdy. SEAT Leon CUPRA poskytuje ve všech třech karosářských variantách výjimečně dobrý poměr cena/výkon, k němuž přispívá rovněž rozsáhlá výbava a excelentní kvalita.

Leon ST CUPRA rozšiřuje nabídku OLÉ! SPORT

Radost z jízdy pro celou rodinu zcela bez starostí? Jednoznačnou odpovědí na tento požadavek je nový SEAT Leon ST CUPRA z programu operativního leasingu pro soukromé osoby SEAT OLÉ! SPORT. Tato nabídka je zaměřená na sportovně orientované řidiče, se podobá operativnímu leasingu pro firmy. S produkty SEAT OLÉ! a SEAT OLÉ! SPORT, může používat nový vůz bez jakéhokoliv rizika a obměňovat ho každé dva roky.

Nový SEAT Leon ST CUPRA je v rámci operativního leasingu pro soukromé osoby SEAT OLÉ! SPORT nabízen za měsíční splátku 13 599 Kč se šestistupňovou mechanickou převodovkou, což je jen o 600 Kč více, než činí splátka za Leon CUPRA 5D. Pravidelná měsíční částka zahrnuje nejen veškerý servis a předepsanou údržbu, ale také havarijní pojištění včetně povinného ručení, druhou sadu sezónních pneumatik, a to včetně práce pneuservisu. Jedinými náklady navíc jsou jen účty za pohonné hmoty a případně dálniční známka.

Sportovní kombi s ceníkovou cenou 749 700 Kč sdílí se svým sourozencem Leon CUPRA 5D bohatou výbavu, v níž nechybí mimo jiné sportovní podvozek CUPRA s adaptivní regulací podvozku DCC, 19“ kola z lehké slitiny, samosvorný diferenciál přední nápravy, SEAT Drive Profile CUPRA, deaktivovatelné ESP, sportovní sedadla čalouněná kombinací Alcantary a kůže, sportovní volant CUPRA, automatická dvouzónová klimatizace Climatronic, multimediální systém Media System Plus s 5,8“ barevným dotykovým displejem a 8 reproduktory a přední světlomety LED.

Pod kapotou nového modelu Leon ST CUPRA pracuje vyspělý zážehový čtyřválec 2.0 TSI, který mobilizuje nejvyšší výkon 206 kW (280 k) a maximální točivý moment 350 N.m. Verze, vybavená šestistupňovou mechanickou převodovkou, zrychlí z 0 na 100 km/h za pouhých 6,1 sekund a v další akceleraci může pokračovat až do 250 km/h. Správce rodinného rozpočtu ocení kombinovanou spotřebu paliva 6,7 l/100 km. Dalším argumentem ve prospěch nového modelu Leon ST CUPRA je velkorysý zavazadlový prostor o objemu až 1470 litrů.

Text + Foto: Seat

Čtěte více
Rozšiřujeme tým o programátory, kodéry, obchodníky, copywritery

Nabízíme práci na HPP, VPP, smlouvy i studentům nebo čerstvým absolventům po škole. Získáte náskok před ostatními a zkušenosti, ze kterých můžete těžit po celý život. Naše ... čtěte hned

Speciály
Proč ještě nešetříte na povinném ručení?

Povinné ručení je každoroční výdaj, kterému neunikne žádný motorista. Jde o zákonnou povinnost, jenž sice kryje riziko způsobené škody, ale současně zvyšuje pravidelné ... čtěte hned

ŽENEVA 2015

Z letošního autosalonu v Ženevě pro vás máme fotky všech důležitých automobilových novinek. Co nenajdete tady naleznete vždy na našem Facebooku. čtěte hned

Continental